Samenwerking met Medisch Centrum La Sauvagère | Uccle

Picture of the author Mamisoa Andriantafika door Mamisoa Andriantafika

- 1 minute om te lezen - 179 woorden

We zijn verheugd om een spannende nieuwe fase aan te kondigen voor het Brussels-Schuman Medisch Centrum, uw vertrouwde bestemming voor kwalitatieve oogheelkundige zorg. Sinds december 2022 zijn onze oogartsen ook beschikbaar in Medisch Centrum La Sauvagère, een gerenommeerd algemeen medisch centrum in Uccle, gelegen tegenover Lycée Français Jean Monnet.

Zorg in de buurt

Deze uitbreiding van onze diensten naar een ander medisch centrum stelt ons in staat om een groter aantal patiënten te bereiken en onze expertise op het gebied van medische en chirurgische oogheelkunde aan een nog diversere populatie aan te bieden. Of u nu al een trouwe patiënt bent of op zoek bent naar eersteklas oogheelkundige zorg, wij staan voor u klaar.

Ons team van toegewijde en ervaren specialisten blijft u gepersonaliseerde zorg en geavanceerde oplossingen bieden voor al uw oogaandoeningen. Of het nu gaat om routinematige consultaties, uitgebreide onderzoeken, oogheelkundige operaties of advies op het gebied van visuele gezondheid, u kunt vertrouwen op onze expertise.

Deze uitbreiding van onze diensten naar een ander medisch centrum stelt ons in staat om een groter aantal patiënten te bereiken.

Een nieuwe zen-locatie

Zorg voor een aangenaam en stressvrij bezoek.

De nieuwe faciliteiten van Medisch Centrum La Sauvagère zullen ook tot uw beschikking staan, waardoor een moderne en comfortabele omgeving wordt geboden voor uw consultaties. U wordt begroet door ons warme en attente personeel dat ervoor zal zorgen dat uw bezoek aangenaam en stressvrij verloopt.

Medisch Centrum La Sauvagère biedt ook consultaties in de algemene geneeskunde, orthopedie, evenals fysiotherapie, osteopathie en chiropractie. Een team van psychologen en sophrologen staat ook voor u klaar.

Bloedonderzoeken en andere monstercollecties zijn mogelijk van 07:30 tot 10:00 uur zonder afspraak. Alleen COVID-19 PCR-tests vereisen voorafgaande afspraak.

De meeste medische en paramedische medewerkers spreken Frans en Engels. Alleen Dr. Liénart, oogarts, houdt consultaties in het Nederlands.

Om een afspraak te maken bij Medisch Centrum La Sauvagère kunt u de volgende link bezoeken: Medisch Centrum La Sauvagère of bellen naar +32-2-675.00.35.

Wij blijven tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en optimale zorg te garanderen.

Contact met ons op

Telefonisch

Het telefonisch secretariaat is bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur.

+32(0)2/256.90.83
+32(0)2/512.34.08
Email
algemeen: info@ophtalmologiste.be
menselijke hulpbronnen: rh@ophtalmologiste.be
Naar het medisch centrum gaan
Centre Médical Bruxelles-Schuman
66 Avenue de Cortenbergh
1000 Bruxelles
Belgique