Betaling

Picture of the author Mamisoa Andriantafika door Mamisoa Andriantafika

- 2 minuten om te lezen - 425 woorden

Het centrum heeft een terminal die contactloze betalingen accepteert.

Betaling

Wij geven de voorkeur aan contactloos betalen.

De meeste bankpassen worden zonder contact gebruikt. Omdat de kosten meer dan 50 euro bedragen, moet u uw code op de terminal invoeren.

Als je een betaalapplicatie gebruikt zoals Apple Pay of Google Pay met een smartphone of smartwatch, u kunt de transactie op uw apparaat valideren.

Wij geven de voorkeur aan contactloos betalen.

Kosten

Sommige technische handelingen worden slechts gedeeltelijk vergoed door een verplichte verzekering, afhankelijk van het type, de tijd tussen twee handelingen of uw sociale status.

De doktoren in het centrum zijn niet gecontracteerd. Dit betekent dat we de vergoedingen die zijn vastgelegd in de oakkoord artsen-ziekenfondsen niet toepassen.

De honorariumsupplementen bedragen doorgaans 50% voor de meest voorkomende handelingen.Sommige technische handelingen worden slechts gedeeltelijk vergoed door een verplichte verzekering, afhankelijk van het type, de tijd tussen twee handelingen of uw sociale status. Alle geleverde diensten staan ​​gecodeerd op uw zorgcertificaat dat u met een sticker naar uw mutualiteit kunt sturen om terugbetaling te krijgen. Als diensten niet in de nomenclatuur voorkomen en daarom niet vergoed worden door de verplichte verzekering, ontvang je een factuur. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de diagnose van droge ogen met het Lacrydiag plateform.

Voor een routineconsult moet u, afhankelijk van de uit te voeren onderzoeken, vergoedingen tussen de 55 en 130 euro betalen..

Operaties

Cataractchirurgie wordt het vaakst uitgevoerd in de oogheelkunde. Alle voorbereidende en postoperatieve onderzoeken worden in het centrum uitgevoerd. Deze examens worden grotendeels vergoed door de verplichte verzekering.

De ingreep vindt plaats in het Delta ziekenhuis (CHIREC). De toegepaste toeslagen zijn 110%. U moet ook rekening houden met de mogelijke kosten van intraoculaire lenzen die niet worden vergoed door de verplichte verzekering, zoals multifocale lenzen. Meerdere aanvullende verzekeringen vergoeden echter een groot deel van deze extra kosten. Wij raden u aan om contact op te nemen met de administratieve dienst van het ziekenhuis op 02 / 434.40.41 om een ​​persoonlijke afspraak te maken om te zien op welke vergoeding u mogelijk recht heeft. U ontvangt een factuur om ongeveer 15 dagen tot een maand na de operatie te betalen.

Refractieve chirurgie wordt niet vergoed vanuit de verplichte verzekering. U moet de chirurgische kosten voor de operatie betalen. Meerdere onderlinge maatschappijen vergoeden ongeveer 150 euro per oog, en sommige aanvullende verzekeringen een groot deel. We raden je ook aan om goed bij hen te informeren.

We raden je ook aan om goed na te gaan bij onderlinge en aanvullende verzekeringen om te profiteren van de beste vergoedingen.

Contact met ons op

Telefonisch

Het telefonisch secretariaat is bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur.

+32(0)2/256.90.83
+32(0)2/512.34.08
Email
algemeen: info@ophtalmologiste.be
menselijke hulpbronnen: rh@ophtalmologiste.be
Naar het medisch centrum gaan
Centre Médical Bruxelles-Schuman
66 Avenue de Cortenbergh
1000 Bruxelles
Belgique