Anterion: Een revolutie in refractieve chirurgie

Picture of the author Mamisoa Andriantafika door Mamisoa Andriantafika

- 2 minuten om te lezen - 338 woorden

Overweegt u refractieve chirurgie om uw zicht te corrigeren? Maak kennis met Anterion, een geavanceerde biometer die belooft uw oogchirurgie-ervaring te transformeren.

Wat is Anterion?

Anterion is een geavanceerde biometer die gebruikmaakt van Optische Coherentie Tomografie (OCT) beeldvorming om gedetailleerde beelden van het oog te verkrijgen. Het biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid, waardoor chirurgen ingrepen kunnen uitvoeren met precisie en efficiëntie zoals nooit tevoren.

Dit stelt chirurgen in staat om nauwkeurig de axiale lengte van het oog, de diepte van de voorste oogkamer, de dikte van het hoornvlies en andere essentiële parameters voor een succesvolle operatie te meten. Deze nauwkeurige metingen stellen chirurgen in staat om ingrepen met uitzonderlijke precisie te plannen en uit te voeren.

Anterion is ontworpen voor het comfort van de patiënt. Het onderzoek is snel en pijnloos, en het apparaat zelf is compact en niet-invasief. Bovendien maakt Anterion gebruik van nabij-infrarood licht, wat comfortabeler is voor het oog dan het witte licht dat door veel andere apparaten wordt gebruikt.

Gemakkelijk en comfortabel gemeten met Anterion

Betrouwbare resultaten

Anterion is in staat om oogbewegingen te detecteren en te compenseren

Met Anterion kunt u erop vertrouwen dat u betrouwbare resultaten krijgt. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om nauwkeurige metingen te verkrijgen, waardoor chirurgen uw ingreep nauwkeurig kunnen plannen. Bovendien is Anterion in staat om oogbewegingen te detecteren en te compenseren, zodat de metingen nauwkeurig zijn, zelfs als u tijdens het onderzoek lichtjes beweegt.

Anterion is veel meer dan alleen een biometer. Het is ook in staat om corneatopografie, corneatomografie, astigmatisme-evaluatie, corneale vermogensmeting en pachymetrie uit te voeren. Dit betekent dat Anterion een uitgebreid scala aan diensten kan bieden, waardoor het ideaal is voor verschillende refractieve chirurgieprocedures.

We hebben alle beschikbare opties voor de machine: "Cornea", "Cataract", "Imaging" en "Metrics" toepassingen. We maken sinds 2019 gebruik van deze technologie om patiënten ten goede te komen.

Als u overweegt refractieve chirurgie, is Anterion de gekozen technologie. Met zijn ongeëvenaarde meetnauwkeurigheid, hoogwaardige beeldvorming en patiëntcomfort biedt Anterion de beste omstandigheden voor een succesvolle refractieve chirurgie.

Als u overweegt refractieve chirurgie, is Anterion de gekozen technologie.

Contact met ons op

Telefonisch

Het telefonisch secretariaat is bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur.

+32(0)2/256.90.83
+32(0)2/512.34.08
Email
algemeen: info@ophtalmologiste.be
menselijke hulpbronnen: rh@ophtalmologiste.be
Naar het medisch centrum gaan
Centre Médical Bruxelles-Schuman
66 Avenue de Cortenbergh
1000 Bruxelles
Belgique